fi gb

Tervetuloa Tampereelle!

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki  ja Pirkanmaan maakuntakeskus. Tampere sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven rannoilla. Yhdessä lähikuntiensa kanssa Tampere muodostaa Suomen toiseksi suurimman kaupunkialueen. Tampere on myös asukasmäärältään Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Tampereen kaupungin väkiluku on noin 240 000 asukasta. Tampere on yliopistokaupunki.

Konferenssipaikkana Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Konferenssi järjestetään Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa aivan rautatieaseman kupeessa.

 

HOTELLIVARAUS:

Saat alannuksen hotellimajoituksesta konferenssin aikana, kun käytät varatessasi koodia BRETT19

Koodi on voimassa seuraavissa Tampereen hotelleissa:

- Sokos Hotel Torni

- Sokos Hotel Villa

- Sokos Hotel Ilves

 

Saapuminen lentokoneella ja/tai junalla

Tampereelle pääsee Helsinki-Vantaan lentokentältä helposti junalla. Matka kestää noin 1,5 tuntia. Lisätietoja kulkemisesta VR:n ja Finavian sivuilta

Tampereella toimii myös lentokenttä, jonne on suoria lentoja Tukholmasta, Riikasta ja Helsingistä. Lisätietoa Finavian sivuilta.

Saapuminen autolla

Voit jättää autosi esimerkiksi parkkihalli P-Tullintorille, missä pysäköinti maksaa 21 €/vrk. Parkkihallissa on 600 parkkipaikkaa, ja sieltä on katettu kulkureitti suoraan hotelliin. Myös hotellin takapihalla on joitakin maksullisia pysäköintipaikkoja sekä invapysäköinti.

P-Tullintorin parkkihallin ajo osoitteesta Åkerlundinkatu 6.

Katso ajo-ohjeet P-Tullintorin parkkihalliin >